Søg og find din næste bil her

Touring M-Sport xDrive aut.
2.995 kr.
førstegangsydelse 59.999 kr.
xDrive aut.
5.995 kr.
førstegangsydelse 49.995 kr.
EcoBlue Trend
3.292 kr.
førstegangsydelse 39.246 kr.
D 145 Enjoy+ L3V2
2.788 kr.
førstegangsydelse 50.732 kr.
Privatleasingsaftaler

Vi tilbyder privatleasing af biler i 12, 24 og 36 måneder til fornuftige priser og med gennemsigtige privatleasing aftaler.

Vi er en seriøs virksomhed i udvikling som dagligt håndterer privatleasingsaftaler og tager en ære i at yde en god service. Det skal være nemt og uden overraskelser at lease en bil, derfor kan du altid kontakte en medarbejder hvis du har spørgsmål.

Se evt. vores ofte stillede spørgsmål inden du stiller dit.

Havde du en specifik bil i tankerne?

Hvilke fordele er der ved privatleasing?

Privatleasing skaber økonomisk tryghed for vores kunder. Du kan privatlease en bil fra kun 10.000 kr. i udbetaling og sidde for et lavt beløb om måneden – det giver tryghed i økonomien når der ingen udgifter er til vedligehold eller service – den klarer vi nemlig.

Privatleasing er også en fordel hvis du ønsker at skifte bil ofte og nyder at være godt kørende. Vi flex leaser også de lidt større biler i prisklassen fra 3.500 kr. pr. mnd. og op, hvis du har en bestemt bil i tankerne så kan du udfylde vores formular på denne side, så vil en af vores dygtige medarbejdere hjælpe dig videre.

Bredt sortiment og kamp til stregen.

Vi prøver altid at holde så mange varianter af biler hjemme som muligt, som du kan privatlease med under 2 dages levering. Vi har typisk Skoda, Peugeot, Renault, Audi og BMW’er hjemme som du kan lease omgående. Vi oplever at der er rift om bilerne og derfor kan vi ikke love, at den bil du har spurgt til stadig er tilgængelig. Det er først til mølle princippet som gør sig gældende. 

Hvad står der med småt?

Det kan være svært at gennemskue kernen i privatleasing. Hvad er det egentlig? Privatleasing hos os er faktisk ganske enkelt: Du lejer en bil af CAREPOINT i en bestemt periode, vi sørger for at bilen bliver vedligeholdt og overholder service. Du sørger for kaskoforsikring, brændstoffet og den grønne ejerafgift. Efter endt leasingperiode afleverer du bilen tilbage til os, du hæfter ikke for nogen restværdi eller modtager nogen former for grimme overraskelser.

Hvorfor siger i at CAREPOINT en ‘ny generation’ af leasingselskaber?

Vi er hos CAREPOINT Leasing stolte af at kunne sige, at vi er selv finansieret og derfor ikke behøver at tage ‘lidt ekstra på toppen’, som mange andre ikke selv finansieret leasingselskaber. Vi kan med stolthed levere de mest konkurrencedygtige og fordelagtige privatleasingaftaler på markedet. Vi tilbyder en variable udbetaling fra 10.000,- til 20.000,- hvilket gør at prisen pr. måned kommer helt i bund, når du leaser bil gennem os. 

Det giver vores kunder stor tryghed når de selv kan justere den månedlige ydelse ved hjælp af vores leasingberegner som giver fleksibilitet når der skal lægges budget. Vil du gerne sidde med en ny bil til en lav månedlig ydelse? Vil du gerne selv kunne bestemme hvor mange km du ønsker at køre om året? – prøv vores leasingberegner og udnyt vores fleksible tilbud så de passer ind i din økonomi.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Du kan altid ringe indenfor vores åbningstider eller sende en besked ved hjælp af vores kontaktformular på vores side Ofte Stillede Spørgsmål så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig videre.

Vi samarbejder med