Nedenunder finder du vores ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er privatleasing?

En privatleasingaftale ved os er en kontrakt, hvor du betaler et fast beløb hver måned, typisk 12 til 36 mdr. Fordelen ved privatleasing er, at du har en bil til en faste månedlige omkostninger og behøver derfor ikke at bekymre dig om vedligeholdelse eller serviceomkostninger. Med en privatleasing igennem CAREPOINT er serviceeftersyn, reparationer og vedligeholdelse inkluderet igennem hele leasingperioden.

Vi forudsætter en positiv kreditgodkendelse før vi kan accepterer en privatleasings aftale.

2. Hvad er ikke inkluderet i privatleasing?

Grøn ejerafgift, brændstof, dæk og forsikring er ikke inkluderet i leasingkontrakten. Der kan tilvælges dækaftale for 391,- pr. md. Det er inklusive 2 halvårlige dækskift, sommer og vinter hjul samt opbevaring.

3. Hvilken forsikring kræves der?

Vi kræver, at der tegnes kaskoforsikring på det leasede køretøj.

4. Hvad sker der ved udløb af aftalen?

Efter endt leasing afleverer du bare bilen tilbage. Vi får en uvildig tredjepart, til stor tryghed for vores kunder, til at gennemgå køretøjet for evt. skader som går udover de normale skader der opstår ved brug.

5. Kan jeg afslutte en leasing aftale før tid?

Det er muligt at afslutte en privatleasing før tid, men det kan være forbundet med en merudgift. Udgiftens størrelse afhænger af hvilken bil du leaser og kontraktens længde. Du kan altid forhøre dig hos CAREPOINT om hvilke muligheder du har for at afslutte din leasingaftale før tid. 

6. Kan jeg købe min leaset bil?

Ja, som udgangspunktet kan vi tilbyde dig en købspris på køretøjet efter endt leasing. Kontakt os for nærmere information.

7. Må jeg køre i min leaset bil i udlandet?

Med en privatleasingaftale hos CAREPOINT har du mulighed for at køre din leaset bil uden for landets grænser, vi kræver dog at du opholder dig inden for EU’s grænser.

8. Må jeg ændre på en leaset bil?

Der må ikke foretages nogen former for konstruktive ændringer på køretøjet. Har du en behov for ekstraudstyr på en bestemt bil kan du altid forhøre dig hos CAREPOINT om det er muligt at få monteret.

9. Tilbyder I også erhvervsleasing?

Ja, vi har hos CAREPOINT allerede i dag en lang række erhvervskunder. Kontakt os for et erhvervstilbud.

Fik du ikke svar?

Vi opfordrer vores kunder til at stille spørgsmål via vores formular eller via telefon for at sikre den bedste service og assistance.

Der er ingen forkerte spørgsmål, og vi er klar til at hjælpe med alt relateret til leasing, service eller teknisk support.

Vi ser frem til at modtage din henvendelse. Se vores åbningstider for hvor vi træffes.